Probeer je zo veel mogelijk vegan te eten maar is je inspiratie een beetje op? Geen probleem, wij zijn er voor je! Vegan eten hoeft ook zeker niet saai te zijn (voor de mensen die dat nog steeds dachten). Wij hebben 5 heerlijke recepten voor je op een rijtje gezet zodat je weer genoeg inspiratie hebt om lekker en gezond te gaan eten!

Romige pasta met champignon en truffel

photo by: shortgirltallorder.com

Dit heerlijke recept is super smaakvol en romig. Helemaal plantaardig omdat de romige smaak komt door het gebruik van cashewnoten. Super lekker en leuk om een keer wat anders te proberen. Recept: romige vegan pasta met champignon en truffel.

Thaise rode curry met lekker veel groente

photo by: cookieandkate.com

Voor de liefhebbers van Thaise curry is dit het perfecte recept. Super lekker, kruidig en vol met gezonde ingrediƫnten! Deze curry heeft een extra bijzondere twist doordat er boerenkool aan is toegevoegd, verrassend lekker! Recept: Thaise rode curry met lekker veel groente.

Kruidige linzensoep met kokosmelk

linzensoep
photo: nutmegnanny.com

Deze linzensoep is genoeg voor een hele maaltijd. Hij is heerlijk romig en zit vol met lekkere ingredienten. Het liefst eten wij hem met een stukje naanbrood, maar het is ook heerlijk als curry met met wat rijst. Recept: heerlijke kruidige linzensoep.

Tortillas met pulled jackfruit

istock

Voor de liefhebbers van Mexicaans eten hebben wij het perfecte recept. Vegan tortillas met jackfruit! Jackfruit is een tropische vrucht die qua textuur perfect is als vleesvervanger! Recept: vegan tortillas met pulled jackfruit.

vegan pizza met artisjok

istock

Pizza liefhebbers opgelet! Als je dacht dat je als vegan niet meer kan genieten van een lekker stukje pizza, dan heb je het mis. Dit super lekkere recept boordevol gezonde ingrediƫnten is helemaal plantaardig en super lekker! Recept: vegan pizza met artisjok