De maand december staat bekend als één van de drukste maanden van het jaar. Met Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en de borrels en feestjes tussendoor is het een feestelijke maand, wat dus ook betekent dat er veel alcohol wordt geschonken. Met de alcoholvrije wijn van VINADA heb je geen last meer van die vervelende katers en kan je gewoon genieten van een lekker wijntje. Of je nou zwanger bent, de bob bent, low-calorie wilt drinken, niet tegen alcohol kan of voor wat voor reden dan ook geen alcohol drinkt: met de alcoholvrije wijn van VINADA kom jij de decembermaand feestelijk proostend door.


Alcoholvrije wijn van VINADA

In tegenstelling tot een normaal wijnglas dat zo’n 75 calorieën bevat, heeft de alcoholvrije wijn van VINADA een calorie-aantal van slechts 21. Met deze alcoholvrije wijn krijg je daarom ook de kans om lekker mee te drinken met je vrienden/familie/collega’s maar helpt het ook nog eens bij het afvallen. Naast dat de alcoholvrije wijn van VINADA dus een verstandige keuze is, is het ook nog eens erg lekker. Die goede voornemens kunnen dus ook gewoon tijdens de decembermaand zelf beginnen ;-).

Feestdagen zonder kater

De witte alcoholvrije wijn wordt gemaakt van de Airén druif die afkomstig is uit de Castilla-La Mancha in Spanje. De alcoholvrije wijn van VINADA volgt de ‘standaard’ wijnproductie, de alcohol wordt er pas uitgehaald vlak voordat het de fles in gaat. Goed om te weten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VINADA (@vinadawines) op

Wijntje erbij?

Maker van de wijn Jessica van Spaendonk mocht vanwege gezondheidsredenen lange tijd geen alcohol drinken. Ze ging daarom op zoek naar een lekker en gezond alternatief. Zo kwam ze op het idee om VINADA op te richten: een alcoholvrije wijn. Het viel haar namelijk op dat er geen één lekkere alcoholvrije wijn is, waardoor ze besloot het heft in eigen hand te nemen. Als eerste was daar de Sparkling Rosé en nog geen jaar later de Sparkling Gold. Een lekkere aanvulling op bestaande wijnen, zodat iedereen kan genieten tijdens de feestmaand. Cheers!

Zie ook

Katerloze feestdagen? Met deze wijn wordt het werkelijkheid!

Onderzoek: Het drinken van wijn voor het slapen, helpt afvallen!

Katerloze feestdagen? Met deze wijn wordt het werkelijkheid!

Is bier daadwerkelijk slechter dan wijn?

Katerloze feestdagen? Met deze wijn wordt het werkelijkheid!

Winterse hotspot: pop-up kaasfondue restaurant FONDUE