Je kent het wel, soms heb je er gewoon even geen zin in. Al dat snijden, heb je weer een halve tomaat over, wat moet je daarmee? Deze keukenaccessoires helpen je met het snijden en klaarmaken van eten én het bewaren van restjes.


Nicer Dicer

De Nicer Dicer is een 6-delig keukenapparaat dat hak en snijd in plakjes, blokjes, vierkant of in kwartjes. Door de snijdeksel is alles in één klap gesneden! Handig voor de vele groentes die vegetariërs verwerken in hun gerechten. Ook handig: hij mag in de vaatwasmachine!

Nicer Dicer

Avocadosnijder

Ja ja, het gevaar van een vlijmscherp mes in je hand is hiermee weg: de avocadosnijder! Met deze 3-in-1 tool kun je de avocado door midden snijfen, de pit verwijderen en de vrucht in plakjes uit de schil snijden.

Cook & Co

Foodhuggers

Met Foodhuggers kun je aangebroken groenten, fruit (ook avocado ja!) afsluiten en vers houden! Goed tegen voedselverspilling!

Foodhuggers

Ananassnijder

Deze tool verwijdert de kern, schilt en snijdt je verse ananas in blokjes in minder dan 30 seconden. Je draait hem in de ananas, waardoor plakken ontstaan, waarna je hem eruit trekt. Door de blokjestool erop te zetten en deze naar beneden te drukken krijg je in een paar seconden verse ananasblokjes: handig!

OXO

Kruidenschaar

Deze kruidenschaar bevat 5 scherpe RVS messen waardoor je snel je kruiden in kleine stukjes kunt snijden en achtergebleven groenteresten tussen de messen kunt verwijderen. Geen gepiel meer om je bieslook of peterselie in kleine stukjes te krijgen!

Cook & Co

Kruiden infuser en knipper

Deze kruidenlepel vul je met kruiden, waarna je hem in een saus of soep plaats. Zo mengen de kruiden zich met je gerecht zonder het stukjes vrijlaat. Handig als je geen harde nootmuskaat stukjes of laurierbladeren in je gerecht wilt hebben bij het serveren! En wees creatief: je kunt er ook citroen of fruit in stoppen en daarmee je water een smaakje geven!

Cook & Co

Aardbei ontkroner

Met één druk op de knop is je kroontje verwijderd! Je aardbei blijft intact, wat handig kan zijn voor specifieke recepten. Klik hier voor meer info!


Lees ook:

Waarom je rommelige keuken zorgt dat je niet afvalt!

10 verrassende dingen die je kunt doen met je keukenmachine

Freshhh favorites: Deze boeken leren je alles wat je nog niet wist over eten!