Laat de drukte en je stress even los en kom tot rust om dit event. Ook dit jaar komt Inner Peace weer naar Amsterdam. Het event vindt plaats op 7 en 8 oktober.


Inner Peace Conference

Het Inner Peace conference is bedoelt voor de mensen die zich willen verdiepen in wijsheid, tradities en technieken die innerlijke rust zullen geven. op het event gaat het om de yoga, meditatie, wisdom en de live muziek. Van oorsprong zijn yoga en meditatie middelen om rust en helderheid te vinden, door in contact te komen met jezelf. Veel mensen zijn daar tegenwoordig helaas ver van verwijderd.

Amsterdam

Inner Peace conference vindt plaats in Amsterdam in verschillende kerken en historische plaatsen. De inspirerende leraren, yogi’s, schrijvers en muzikanten vanuit de hele wereld komen naar onze hoofdstad voor dit mooie event. Grote sprekers als Eddie Stern, Juno Burger, Tulku Lobsang en Tijn Touber zullen hier aanwezig zijn. De conferentie zal bestaan uit lezingen, activiteiten en concerten die allemaal een stuk van innerlijke rust kunnen bieden.

Het event

Op de zaterdag zal het vooral gericht zijn op het herkennen van innerlijke rust. Dit willen ze doen door yoga, meditatie en wisdom technieken te geven. Door deze lessen leer je naar binnen te keren, dit noemen ze Yin.

Op zondag zul je leren om de innerlijke rust om te zetten in actie en het te integreren in je dagelijkse leven. Dit heeft Yang.

Absolute aanrader als je door alle stress even niet meer weet hoe je tot rust moet komen.


Lees ook:

Dit zijn de 7 leukste yogascholen van Utrecht

5 heerlijke yogascholen in Amsterdam

Deze meditatie helpt je bij het accepteren en houden van jezelf!

Je stress wordt verleden tijd (met deze 3 meditatie apps)