Terwijl je misschien altijd als een berg op zag tegen gym, waarbij je weer de ringen in moest of trampoline moest gaan springen, was er altijd toch één lichtpuntje. Het moment waarop het gymlokaal werd omgetoverd tot een apenkooi. Waarschijnlijk dacht je dit nooit meer te doen, maar nu wordt er Apenkooigym voor volwassen geïntroduceerd. ApenkooiGym staat voor sport, spel en teambuilding met een twist. De ultieme combinatie van sport en spel. Vanaf nu is het afgelopen met het voorrecht van de pubers. Apenkooi is voor iedereen!

Jeugdsentiment: Sporten doe je voortaan in de Apenkooigym!


Jeugd

In de touwen klimmen, over de matten heen rollen en snel over een bok heen springen. Grote kans dat je nog wel eens aan deze momenten moet terugdenken. De mensen achter ApenkooiGym dachten daar precies hetzelfde over en besloten het spel weer terug de gymzalen in te brengen. Dit keer niet voor jonge kinderen, maar juist voor volwassenen.

Work-out

Maar hoe oud je ook bent, je voelt je al snel toch weer een kind. Voorlopig bieden alleen Amsterdam, Groningen, Breda, Utrecht, Den Haag en Rotterdam het aan. Super leuk om bijvoorbeeld met je vriendinnen te doen en je verbrandt er tegelijkertijd ook nog eens veel calorieën mee. Leuker dan dit wordt het eigenlijk niet!


Lees ook:

Beginner in de gym? Start met dit trainingsschema!

Met deze 3 oefeningen heb je binnen no-time een strak lichaam!

Je hele lichaam weer in shape met The Model Method workout!