Geregeld gaan wij bij Freshhh opzoek naar de leukste en lekkerste plekjes om te eten en drinken. Na een aantal hotspots in het bourgondische Brabant en het bruisende Utrecht, is het nu weer eens tijd om een hotspot in Amsterdam uit te lichten, namelijk. Juice by Nature.

Juice by Nature

De prachtige sapjes en healthy foodbar waar de dames Paula en Aisla hun visie op gezond en lekker eten met de wereld willen delen is gevestigd op de Warmoesstraat, nummertje 108. Kun je dus meteen even langs wippen als je vanaf het Centraal station komt.

De zaak alleen al oogt super fris en healthy en is heerlijk om je ochtend even te beginnen met een lekkere soja cappuchino mét een heerlijk raw-gebakje? Daarnaast kun je bij deze bar echt heerlijke cold pressed juices krijgen en hebben ze naast hun lekkere, raw, vegan en vers gemaakte healthy cakes en gebak  ook smoothie-bowls, salades met hun eigen dressings, en maaltijden to-go. Zo kun je als je nog een lange dag in het vooruitzicht hebt, je healthy maaltje gewoon meenemen.

Kortom: een prachtige en kleine walhalla voor de health freak.


Juice by Nature Warmoesstraat 108, Amsterdam