Kerst decoraties, het hoeft niet moeilijk en duur te zijn. Het kan makkelijk en goedkoop, maar het maakt zoveel verschil in je huisje! Eerder hadden wij al een artikel geschreven hoe je makkelijk en goedkoop een kersttafel kan maken. Nu hebben wij 3 leuke ideetjes om zelf aan de slag te gaan voor wat kerst decoraties! Leuk om dit weekend te doen, in je eentje, lekker je hoofd legen en creatief bezig te zijn. Of een leuk moment om samen met iemand te doen! Had je ook al ons artikel gelezen met ideeën voor kerst cadeautjes die je ook zelf kunt maken? En ja, dit zijn ook écht leuke cadeaus om te ontvangen!


Ster versiering

Een sfeervol toefje kerst: een paar takjes, een klosje touw en wat verf... Et voila u heeft eigen gemaakte sterren van takjes.

Deze sterren zijn erg makkelijk te maken. Je hebt alleen 5 stokken nodig en een paar stukjes touw. Je knoopt alle uiteinden van de takken aan elkaar en je hebt de ster in elkaar! Hang hem op aan een touwtje voor je raam of boven de eettafel voor een leuke kerstsfeer. Tip: Voeg er wat lampjes aan toe en je hebt ook nog eens leuke licht versiering! Je kunt deze ster zo groot maken als dat je zelf wilt.

verlichting

Decoratie herfst/kerst

Voor deze leuke kerst vaasjes heb je maar weinig nodig. Je hebt een vaas, lampjes en versiering nodig. Je kunt de vaas vullen met denneappels, maar je kunt er ook kerstballen of anderen kerst versieringen in doen voor een echte kerst sfeer.

Tafel decoratie

zelfmaken: taken uit het bos wit maken met latex, in je mooiste grazen vaas met je mooiste kerstballen en ornamenten...

Voor de kerstdagen is het ook leuk als je wat tafel decoratie hebt staan in huis. Deze decoratie is heel erg makkelijk en snel te maken. Zoek een paar mooie takken en spuit deze wit of laat in de hout kleur. Zet ze in een mooie, grote vaas. Hang er kerstballen of andere kerstversieringen in en het is klaar!


Lees ook:

Kerst dessert: Chocolademousse taart met rood fruit

Leuke ideeën voor zelf-gemaakte kerst cadeautjes!

Zo versier jij de perfecte kerstboom!