Tegenwoordig zijn er heel veel kookprogramma’s te vinden, we zijn er stiekem wel een beetje verslaafd aan.  Mensen die fantastisch kunnen koken en de mooiste creaties op tafel weten te zetten. Leuk om naar te kijken, maar onmogelijk om zelf na te maken. Het is ook wel eens leuk om de kookkunsten van iemand te bewonderen waar we onszelf in herkennen. Gelukkig kan dat nu met de nieuwe Netflix serie “Nailed it”.

Je bakt er niets van

De mooiste plaatjes van eten komen we tegen op Instagram of Pinterest. We komen recepten tegen en onze buik begint er meteen van te rammelen. Maar wanneer we dit zelf proberen te maken, ziet het er op zijn zachts gezegd toch iets minder mooi uit. Helaas… Maar gelukkig is dit voor veel mensen herkenbaar en voor diegene is het dan ook heerlijk om te kijken naar soortgenoten die er ook niets van bakken.

Nailed it

In de realityserie Nailed it gaan de slechtste thuisbakkers met elkaar de strijd aan om meesterlijke baksels na te maken. De winnaar gaat er met de hoofdprijs van €10.000,-  vandoor. Je raadt het al, de eindresultaten gaan er waarschijnlijk iets anders uitzien dan het voorbeeld dat ze krijgen. Maar dit zorgt wel voor een heleboel gelach.