Op zaterdag vermaak je je meestal prima met een aantal drankjes in de stad. Zondag is dan vaak een beetje een luie dag en voor dat je het weet heb je de hele dag in je pyjama op de bank liggen Netflixen. Maar wat zijn nog meer opties om te doen op je luie zondag? Wij zetten voor jou de beste tips op een rijtje.


1. Bak lekkere snacks voor de rest van de week.

Een lazy sunday is het perfecte moment om heerlijke koekjes, cakes of bananenbrood te bakken voor de rest van de week.  Op zondag heb je plezier van het bakken en de rest van de week ben je jezelf eeuwig dankbaar.

2. Geef jezelf een home spa.

Waarschijnlijk heb je het nodig: een lekker maskertje, een voetenbadje en andere dingen waardoor jij helemaal zen wordt. Wat te doen op je luie zondag? Leg jezelf helemaal in de watten en die maandag lijkt opeens ook niet meer zo verschrikkelijk.

3. Maak een lange wandeling.

Niets is fijner dan even lekker je hoofd leegmaken tijdens een lange wandeling. Het is ontspannend, je wordt er blij van en daarna is het nog lekkerder om gewoon weer op je bank te ploffen en een serie aan te zetten.

4. Organiseer een pyjamaparty.

Nodig je beste vrienden uit en breng lekker een dagje samen door in pyjama. Zet de Disney films maar aan. Zorg dat er voldoende snacks in huis zijn en bankhangen maar. Het kan eigenlijk niet beter!

5. Ga naar een fijne koffietent met een boek, tijdschrift of je laptop.

Als je thuis blijft doe je vaak niet de dingen die je echt wilt doen, zoals even lekker lezen. Zoek daarom een knusse koffietent en neem lekker tijd voor jezelf en je boek of tijdschrift!

Lees ook

Vijf dingen die jouw zondag perfect maken

Met deze tips kook je met slechts 5 ingrediënten

Vijf dingen die jouw zondag perfect maken

Vijf dingen die jouw zondag perfect maken