Deze hotspot opende eind vorig jaar in hartje Rotterdam. Het sfeervolle restaurant bevindt zich in het theaterdistrict, tegenover het oude Luxortheater. JAQ is de nieuwe plek van Rotterdam om af te spreken voor een heerlijke borrel, lunch of diner.


Hello Gorgeous!

Een lunch, diner, een borrel of een heerlijke cocktail: het kan allemaal bij restaurant JAQ. Het restaurant heeft een menukaart dat toegankelijk is voor iedereen – samengesteld door executive chef Paul Dingjan – het is elke dag hetzelfde, puur en eerlijk. Geef je binnenkort een borrel of een feestje? Dat kan je vieren bij JAQ, aan de sfeervolle bar met cocktails, bier en een lekker bitterballetje erbij.

Vegan & Vegetarisch

JAQ heeft goed nieuws voor je, want ze serveren ook vegan en vegetarische gerechten. Zo hebben ze een avocado- of halloumi sandwich maar ook een Buddha Bowl met soep en salade (maak je geen zorgen, vleeseter: hier kan gewoon vlees of vis bij toegevoegd worden). Één van JAQ’s favorieten is de ‘sjieke friet’, met pulled pork en chipotle mayo. Echte Rotterdammers komt dit misschien wel bekend voor, omdat dit afgeleid is van de typische Rotterdamse kapsalon. Niet alleen voor de vegans en vegetariërs is er goed nieuws, maar ook voor de vleeseters: de vleeskwaliteit van restaurant JAQ is erg hoog en is daarom ook éxtra lekker.

Velvet + Bling

JAQ heeft over het algemeen best wel een classy sfeer, door de gouden verlichting en de velvet stoelen. Dit is niet zo nieuw voor de Rotterdammers, want die houden wel van een glimmertje hier en een glimmertje daar. Erg opvallend aan restaurant JAQ zijn de streetart geïnspireerde schilderijen die op de muur hangen. Ook wordt je hartverwarmd verwelkomd met het neon “Hello Gorgeous!” kuntstwerk dat in de hal staat.

Restaurant JAQ is dagelijks geopend van 11.00 tot 01.00, klaar om jou te ontvangen!

Adres: Kruiskade 9, 3012 EE Rotterdam