Woon je in Utrecht of ga je binnenkort een keertje langs? Vergeet dan zeker niet om even te stoppen bij deze hartstikke leuke vegan hotspots in Utrecht. Onze 5 favorieten vind je in dit rijtje dat we voor je klaar hebben staan.


Vegan Hotspots in Utrecht: BROEI

100% vegetarisch en veel keuze uit veganistische gerechten? Dat hebben ze allemaal bij BROEI. BROEI is een hartstikke gezellige plek waar je terecht kan voor een heerlijk kopje koffie met een stukje taart, maar ook voor een goeie lunch. BROEI heeft veel planten, waardoor het een gezellige en huiselijke sfeer heeft.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BROEI UTRECHT (@broei.utrecht) on

Adres: Oosterkade 24, Utrecht

Vegan Hotspots in Utrecht: Yoghurt Barn

Bij Yoghurt Barn verkopen ze niet alleen biologische yoghurt, maar voor de vegans ook plantaardige yoghurt. Denk hierbij aan soja-, amandel- en kokosyoghurt. Yum! Daarnaast heeft Yoghurt Barn ook een rijke schat van Sharp Sharp (vegan) brownies. Gauw eens langs gaan, dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yoghurt Barn (@yoghurtbarn) on

Adres: Vinkenburgstraat 15, Utrecht

Vegan Hotspots in Utrecht: SNCKBR

Dol op fastfood maar niet de mogelijkheid om het te eten omdat het niet vegan en vegetarisch is? SNCKBR heeft hier een oplossing voor gevonden: SNCKBR is een vegan + vegetarische snackbar die jouw favoriete fastfood verkoopt. Pluspunt: het fastfood van SNCKBR is niet alleen lekkerder, maar ook nog eens gezonder! Win-win, zeggen wij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SNCKBR (@snckbrofficial) on

Adres: Vredenburg 28, Utrecht

Vegan Hotspots in Utrecht: Loua Juicebar

Oprichtster Marleen ging toen ze 19 jaar oud was op stage in Curaçao en was gefascineerd door de “Batidos” kraampjes die ze dagelijks tegenkwam. Bij deze kraampjes verkopen ze vers fruit, verse smoothies en andere gezonde dingen. Wie had gedacht (Marleen zeker niet) dat ze in 2016 een eigen “Batidos” kraam zou beginnen, maar dan in Nederland? Loua Juicebar verkoopt heerlijke vegan smoothies, Açai bowls en lunches/ontbijtjes. Zoet, maar wel gezond!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Loua Juicebar Utrecht (@louajuicebar) on

Adres: Vismarkt 19, Utrecht

Vegan Hotspots in Utrecht: Le:en

Aziatisch? Ja, graag. Le:en zit vlak bij BROEI en serveert heerlijk Aziatisch (100% vegan) eten. Ook hebben doen ze aan het Sharing Dining Concept. Dit houdt in dat je iets besteld en daar samen met zijn tweeën (of meerdere) van kan smullen. Er is veel keuze uit vegetarische en vegan gerechten bij Le:en. Lekker!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samuel Pihen (@spihen) on

Adres: Heuveloord 140, Utrecht

Zie ook

5x de leukste vegan hotspots in Utrecht

Recept: burrito met zoete aardappel, honing en feta

5x de leukste vegan hotspots in Utrecht

CBD olie: helpt het bij slapen?

5x de leukste vegan hotspots in Utrecht

Voedselverspilling tegengaan doe je zo