Eerder schreven we al over de fijnste schoonheidssalons in Amsterdam, up next… Rotterdam! De specialisten van de fijnste salons krijgen het altijd voor elkaar ons weer met een lach de deur uit te laten lopen. Zijn het niet de wimpers of de wenkbrauwen dan zijn het wel de nagels of de huid. Er is geen ontkennen aan: we houden van de beauty behandelingen, en stiekem werkt het zelfs een beetje verslavend. Wij hebben de 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam voor je op een rijtje gezet.


De 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam:

Skin by Dermalogica

Skin by Dermalogica helpt jou bij het vinden van de perfecte huid. Hun slogan is ook niet voor niets: Hét no-nonsense skin center van Rotterdam. Zij maken als het om huid gaat géén grapjes en willen jou meer dan graag blij maken. Daarnaast werken ze niet alleen verantwoordelijk, maar ook nog eens met gezonde producten van hun eigen merk. Dit is gericht op échte huidverbetering met goede en fijne ingrediënten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Skin by dermalogica (@skinbydermalogica) on

Adres: Haagseveer 120, Rotterdam

Skin Plus

In 2019 stond Skin Plus op de top 3 voor beste schoonheidsspecialiste van het jaar, en dat zegt al heel veel. Bij Skin plus zorgen ze er namelijk áltijd (en we herhalen: áltijd) voor dat jouw huid de behandeling krijgt die jij nodig hebt. Heb je last van acne? Dan kan je ook zeker terecht bij Skin Plus. De eigenaresse Melissa had vroeger namelijk erg veel last van acne, wat haar inspireerde om schoonheidsspecialiste te worden – én een pro in het behandelen van acne! Daarnaast zit je hier ook zeker niet verkeerd voor een goede lashlift of voetbehandeling.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by skinplus (@skinplusrotterdam) on

Adres: Joliotplaats 27, Rotterdam

ELLE & MOI

Voor interieur-gekken is dit al een plek om je hart op te halen, maar ook zeker voor de fijne behandelingen van ELLE & MOI is dit een echt favorietje. Het is de grootste high-end beautysalon van Rotterdam, waar je alles kunt laten doen. Van je wimpers tot je make-up of een heerlijke massage met een huidbehandeling. Snel eens langsgaan dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ELLE&MOI HIGH END BEAUTYSALON (@ellemoirotterdam) on

Adres: Chris Bennekerslaan 25 B, Rotterdam

Apollo Beauty

Een echte favoriet onder de Rotterdammers, is Apollo Beauty. De huid- en laserkliniek is te vinden in hartje Rotterdam en is te bezoeken voor injectables, laserontharingen en peelings. Voor het behandelen van je acne ben je hier dus ook van harte welkom. Het fijne aan Apollo Beauty is dat je een gratis intake-gesprek hebt, waarbij de problemen worden geanalyseerd en er samen een oplossing voor wordt bedacht. Zo heb jij ook een eigen inleg en weet je ook wat er gaat gebeuren. Super handig, toch?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Apollo Huid- En Laserkliniek (@apollobeauty_) on

Adres: Nieuwe Binnenweg 155, Rotterdam

Oossu

In deze professionele schoonheidssalon in Rotterdam wordt er veel gewerkt met de producten van Cenzaa. Deze natuurlijke producten zijn geur- en kleurstof vrij en helpen jou op weg naar een perfecte huid. Bij Oossu kun je terecht voor harsen, epileren en massages maar ook voor een fijne gezichtsbehandeling.

Adres: Mauritsweg 51 A, Rotterdam

All About Beauty

Met een nominatie in 2012 voor de Prestigieuze Beauty Award, is All About Beauty één van de vijf beste schoonheidssalons van Nederland. Naast een perfecte huidbehandeling of verbetering kan je hier ook gewoon terecht voor een lekker bakkie pleur of een kopje warme thee. Naast huidbehandelingen ben je hier ook op het juiste adres voor peelings, massages en het epileren van de wenkbrauwen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by All About Beauty (@allaboutbeautyrotterdam) on

Adres: Hoogstraat 51 A, Rotterdam

House 4 Beauty

Een schoonheidssalon waar ze alleen huidbehandelingen doen of gezichtsbehandelingen? Vrij normaal. Bij House 4 Beauty denken ze daar tóch iets anders over, het is namelijk letterlijk een soort van ‘huis’ waar alle beauty-behandelingen plaats vinden. Kappers, visagisten, schoonheidsspecialisten, masseurs, nagelstylisten, ze zijn hier allemaal te vinden. Hoe handig is dat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nihal Mouna (@beautybynieh) on

Adres: Weissenbruchlaan 126, Rotterdam

Zie ook

Dit zijn de 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam

HEMA verkoopt nu een Limited Edition Vegan Beauty Box

Dit zijn de 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam

Natuurlijk beauty ingrediënt: kokosolie

Dit zijn de 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam

5 plantaardige beauty-foods voor een mooiere huid!

Dit zijn de 7 fijnste schoonheidssalons in Rotterdam

Wat is Shea butter en waar kan je het voor gebruiken?