Jeej, van dit nieuws worden wij oh zo blij! Smullers, dé snackbar voor als je onderweg bent en behoefte hebt aan een snack, gaat vanaf volgende dinsdag hun hamburger-assortiment uitbreiden met hamburgers van De Vegetarische Slager. Dus ga je binnenkort met de trein, proef dan als een van de eerste de gloednieuwe vegetarische hamburger bij je Smullers op het station, of natuurlijk gewoon ergens in de stad..

Mee met de tijd

De producent van vleesvervangers en de fastfoodketen gaan samenwerken om zo ook hun vegetarische klanten meer aan te kunnen bieden uit hun assortiment.

“Tien jaar geleden kreeg je als vegetariër, als je geluk had, in een fastfoodrestaurant een gepaneerde groenteschijf op een broodje.” – aldus Smullers-marketeer Roger Boem.

Overigens zal de prijs van de vegetarische hamburger volgens een woordvoeders van het bedrijf vergelijkbaar zijn met die van de andere hamburgers bij Smullers. Zo’n €2,50 dus.

De Vegetarische Slager

In 2010 werd De Vegetarische Slager opgericht en sinds drie jaar liggen hun vleesvervangers ook in verschillende supermarktketens. Sindsdien hebben ze zelfs hun assortiment uitgebreid met vegetarische bapao, filet americain en paté. De producten liggen ondertussen in meer dan 3.500 winkels, in vijftien landen. Vanaf dinsdag dus een nieuwe naam op het lijstje: Smullers!

Zie ook

Smullers gaat hamburgers van De Vegetarische Slager verkopen

Met de oefeningen van deze trainers, train je je buik strak voor de zomer!

Smullers gaat hamburgers van De Vegetarische Slager verkopen

Home workout voor sterke buikspieren en een strakke buik!