Mary Helen Browers is de vrouw achter de Ballet Beautiful trainingen. Deze trainingen zijn het helemaal in deze tijd. Ze traint modellen als Doutzen kroes, Romee strijd en Gigi hadid om in perfect shape te houden. Met de Ballet Beautiful trainingen kun je allerlei spieren training, en daarnaast richt je je ook nog eens op je houding. Wij leggen jou uit waarom je deze training echt een keertje uit moet proberen!


Perfecte cross training

Bij deze training komen alle spieren in je lijf aan bod. Je zult spierpijn hebben op plekken waarvan je niet eens wist dat daar spieren zaten(!) en dat is a good thing! Al deze spieren samen, zullen namelijk zorgen dat je al snel veranderingen aan je lichaam ziet!

Verbeterde conditie

Mary Helen is zo rustig en elegant in haar workouts, maar ze mat je meer af dan een gemiddelde sportinstructeur tijdens een een bootcamp. Na de eerste paar trainingen zul je merken dat het erg zwaar is, maar ook zul je merken dat als je de training een paar keer gedaan hebt, je het langer vol zult houden.

Sterker

Waarschijnlijk denken veel mensen dat je met ballet vooral coördinatie en sierlijkheid nodig hebt. Maar dit geld niet voor de Ballet Beautiful oefening. Hier worden namelijk cardio en oefeningen op de mat afgewisseld. Je conditie gaat dus vooruit en het is voor iedereen te doen!

Een verbeterde postuur

Dit is echt een game changer. Kijk, iedereen kan thuis lunges doen en opdrukken, maar door de combinatie van oefeningen in een Ballet Beautiful les werk je ook aan je postuur. Je gaat mooi rechtop zitten en lopen naarmate je het een tijdje trouwe doet.

Alle redenen dus om deze oefening te doen. Ballet Beautiful Heeft een youtube account waar je alle oefeningen kunt vinden, en zelf alle trainingen kunt volgen.


Lees ook:

Tijd om je HIIT training weer om te gooien en zwaarder te maken! (Fullbody)

Freshhh workout: Fullbody bodyweight circuit (video)

De basis: Hoe stel ik een trainingsschema samen?