Wanna be successful? Dan is het belangrijk om prioriteiten te stellen en productief te werk te gaan. Deze tips die FEM FEM met ons deelde, kunnen je daar goed bij helpen. Begin de maandag sterk en zet de toon voor de rest van de week!

Sta vroeg op

De succesvolle vrouw (of man) zorgt dat zij/hij de zondagavond vroeg naar bed gaat. Op deze manier heb je een goede nachtrust en kan je de volgende dag vroeg opstaan. Zo kun jij je goed voorbereiden op de dag.

Sport in de ochtend

Wanneer je elke dag boordevol energie wilt starten, kun je het beste in de ochtend sporten. Wanneer je dit doet aan het begin van de dag kun je je op werk beter concentreren en ben je productiever.

Maak een planning

Het is van essentieel belang dat je elke ochtend een planning maakt. Neem elke maandagochtend 10 á 15 minuten om een weekplanning te maken. Op deze manier kun je sneller je doelen behalen en kun je het overzicht bewaren. Noteer het bijvoorbeeld in een notitieblok en schrijf voor elke dag een to-do-list uit.

Prioriteer je taken

Wanneer je een dagplanning hebt gemaakt, moet je je taken prioriteren. Welke taken zijn urgent en welke niet. Op deze manier creëer je voor jezelf meer rust waardoor je minder zal gaan stressen.

Check elke dag je (werk)agenda

Hoe drukker je leven is, des te belangrijker het is om elke dag je agenda te checken. Dit is vooral belangrijk op de maandagochtend. Zo kun jij de week vooruit plannen en kom je niet onverwachts voor obstakels te staan.


Lees ook:

10 tips voor als je net je eigen business start

Zo blijf jij gemotiveerd en behaal je die lang gestelde doelen