Wij werden door The North Face uitgenodigd voor yoga op het dak van A’DAM toren. De wekker ging al om 05.00, gelukkig was ik voorbereid, door op tijd te zijn gaan slapen. Normaal gesproken kan ik een paar uur langer blijven liggen, dus dit was voor mij een unieke ervaring. De straten van Amsterdam waren nog leeg. Ik fietste langs de Dam, waar de schoonmakers nog bezig waren met het schoonvegen van het plein. Voor mij een nieuw aanzicht. Normaal gesproken zie ik de Dam vol met locals en toeristen. Tot dusver was ik tevreden en speelde ik met de gedachte om mijn bed vaker op tijd te verlaten. Op de pont bij Amsterdam Centraal stond ik nog rustig wakker te worden, met het zonnetje op mijn gezicht. Bij de A’DAM Toren gearriveerd, mochten we naar boven met de disco lift, voor mij geen nieuwe ervaring. Helemaal naar de bovenste verdieping, de sessie vond ten slotte plaats op het dak.

Schommel A'DAM toren
© Dennis Bouman – contact before use

Slapen op de A’DAM toren, met ROEF & The North Face

De mensen die in de tenten hadden geslapen, waren nog niet allemaal wakker.

Hoe tof, middels een win actie hadden een aantal mensen een overnachting gewonnen boven op de toren. ROEF, A’DAM Toren en Campspace (die je misschien kent van Camp The Night), hebben voor één nacht The North Face-tenten geplaatst boven op de toren. Dat lijkt me nog eens fijn wakker worden met het mooiste uitzicht over Amsterdam op een hoogte van zo’n 100 meter.

© Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use 20180713 Lookout_ROEF 0612_┬®DennisBouman 20180713 Lookout_ROEF 0853_┬®DennisBouman

Boven op de Toren

Terwijl iedereen aan het ontwaken was, genoten wij van een kopje koffie of thee. De dames van de Yoga School Noord waren bezig met het klaarleggen van de matjes, zodat we de inspirerende sessie konden beginnen. Het was een rustgevende en geestverruimende ervaring. Het zonnetje scheen en af en toe werden we verrast door een briesje. Na afloop stond er een heerlijk ontbijt voor ons klaar. Tijdens het ontbijt genoten wij van een fijne jamsessie. Ook mochten we nog in de schommel, wat het uitzicht letterlijk en figuurlijk naar een hoger level tilde. Het mooie was dat ik het idee had dat de dag alweer bijna voorbij was, terwijl mijn normale werkdag eigenlijk nog moest beginnen. Een prachtervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

© Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use © Dennis Bouman - contact before use 20180713 Lookout_ROEF 0656_┬®DennisBouman

The North Face

The North Face is vernoemd naar het koudste, meest meedogenloze deel van een berg. Al meer dan 50 jaar is het merk hét icoon van activewear en outdoor sport accessoires. De kernmissie is het inspireren van een wereldwijde beweging gericht op verkenning en behoud van de natuur. Wij delen met hen de passie voor het buitenleven, welke zij delen in alles wat het bedrijf doet. Initiatieven als deze, is er maar één uit duizenden.

Kleding

Unieke ervaring: Yoga op het dak van de A’dam toren

Capuchontrui Legergroen

€ 80
Shop
Unieke ervaring: Yoga op het dak van de A’dam toren

Lichte Legging

€ 45
Shop

Wil je ook beginnen of je skills juist uitbreiden?

Unieke ervaring: Yoga op het dak van de A’dam toren

Je eerste yogales? Die overleef je zo!

Unieke ervaring: Yoga op het dak van de A’dam toren

Hoe start ik een yoga flow? De zonnegroet

Foto’s: © Dennis Bouman – contact before use