Een nieuwe week is weer begonnen en dat betekent weer een verse reeks lekkere maaltijden. Dit keer hebben we een gezond en makkelijk gerecht voor je klaarstaan: Geroosterde groenten met Coco Greek Style Tzatziki van Abbot Kinney’s met pitabroodjes of naanbrood. Lekker als snack, maar ook als een goede avondmaal tijdens deze koude maanden. Genieten!


Bereidingswijze Geroosterde groenten met Coco Greek Style Tzatziki:

  • Verwarm de oven voor op 185 graden en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  • Snijd ondertussen de paprika’s doormidden en verwijder de zaadlijst en de membranen. Snijd ook de aubergines doormidden en leg ze met de buitenkant omhoog samen met de paprika’s en de teentjes knoflook op het bakpapier. Wrijf het in wat olijfolie. Gebruik een dunne kwast voor een dunne en gelijke bekleding.
  • Schuif dit voor 30 minuten in de oven. Kijk na 20 minuten of het goed gaat, de paprika en knoflook kunnen wat sneller klaar zijn.
  • Meng ondertussen alle tzatziki ingrediënten samen tot en mengsel. Voeg eventueel peper en zout toe.
  • Schuif – zodra de groenten geroosterd zijn – de naan- of pitabroodjes in de oven. Bak ze volgens de instructies op de verpakking.
  • Breng alles samen: verdeel de ingrediënten over de broodjes en voeg een grote lepel tzatziki toe. Eetsmakelijk!

Bekijk ook: