Ben jij na het weekend ook zo toe aan een simpele maar gezonde maaltijd? Dan is deze fajita bowl perfect om de week mee te beginnen. En heb je nog wat restjes over? Doe deze dan in een meeneem bakje. Perfect voor mee naar je werk of voor de vakantiegangers onder ons to go naar het strand.


Bereidingswijze fajita bowl

  1. Zet een pannetje water op en kook de jasmijnrijst volgens de instructies op het pak.
  2. De bloemkool snijd je in roosjes en de kip in kleine stukjes. Hierna volg je de instructies op het zakje Crispy Chicken Seasoning Mix, maar vervang je de helft van de hoeveelheid kip door bloemkool.
  3. Hierna snijd je de rode paprika en de uit en bak je deze op hoog vuur tot ze wat verkleuren. Vervolgens voeg je de Fajita Seasoning Mix toe en roerbak je het voor ongeveer 1 minuut.
  4. Snijd nu de avocado in blokjes en verkruimel de feta.
  5. De American Ranch Dip Mix meng je met zure room en deze bewaar je in de koelkast.
  6. Verdeel nu de rijst over de kommen en doe al je toppings erop.

Enjoy!

Beviel deze fajita bowl je nou ook zo? Probeer dan ook eens deze plantaardige fajita bowl! Ook kan je de bovenstaande fajita bowl vegetarisch maken door de kip te vervangen met vegetarische kip stukjes.

Lees ook

Recept: crispy chicken & bloemkool fajita bowl

Recept: wraps met kip en Mexicaanse kruiden

Recept: crispy chicken & bloemkool fajita bowl

Recept: warme Mexicaanse nacho's uit de oven

Recept: crispy chicken & bloemkool fajita bowl

Kipsalade Taco Style met Mexicaanse groente