Natuurlijk is het logisch om in de winter wat minder ijskoffie te drinken. Als het buiten al koud genoeg is, heb je geen zin om het nog kouder te krijgen. Toch is er altijd wel een moment waarbij wat ijskoffie goed van pas komt. Er zijn veel manieren waarop je heerlijke koffie kunt bereiden, maar deze vooral deze vegan thai ijskoffie zit boordevol smaak. De heerlijkste smaken komen samen in dit heerlijke drankje. Vanille tot cashew, het smaakt ontzettend lekker samen!

Bereiding Vegan Thai IJskoffie

  • Het eerste wat je moet doen om deze Vegan thai ijskoffie te bereiden is de koffie brouwen in een cafetière. Voeg de gemalen koffie of espresso toe in de cafetière, giet daarna het hete water erbij. Druk dit dicht en laat de koffie 5 minuten zitten
  • Terwijl de koffie aan het brouwen is, kan je de melk en kruiden samen mixen.  Doe de amandel/cashewmelk in een glazen kan
  • Mix de suiker, kruiden, extracten samen. Je kunt ook nog wat extra kokoscrème toevoegen als je wilt.
  • Giet nu de koffie van de cafetière over de mix heen
  • Roer alles goed door en zet het vervolgens in de koelkast, laat het hier een nachtje in staan
  • Giet de volgende dag de drank in glazen met wat ijs, that’s it!

Cheers!

Zie ook

Vegan Thai IJskoffie: super gemakkelijk om thuis te maken!

Af­fo­ga­to met wal­no­ten, ijs en koffie

Vegan Thai IJskoffie: super gemakkelijk om thuis te maken!

Magisch lekkere en romige cashew koffie