Den Haag is één van de meest bruisende en levendige steden in Nederland. De mooie pleinen, grote terrassen en Haagse gezelligheid zorgen ervoor dat dit de uitgewezen plek is voor restaurants en andere horecagelegenheden. Maar waar ga je heen als je een date hebt? Er is zo veel keus dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zocht Freshhh uit wat de leukste restaurants voor een date in Den Haag zijn.


Mama Kelly

Deze naam klinkt je vast bekend in de oren. Dit is niet alleen in Den Haag, maar ook in Amsterdam een begrip. Toch zijn de twee restaurants compleet verschillend. Mama Kelly Den Haag heeft een prachtig industrieel interieur. Met hun boerenlandkip en heerlijke kreeft als specialiteiten eet je hier simpele gerechten op spectaculaire wijze.

View this post on Instagram

This is our happy place. #mamakellydenhaag

A post shared by MaMa Kelly (@mamakellydenhaag) on

Adres: Saturnusstraat 100, Den Haag

The Penthouse

Dineer op grote hoogte bij The Penthouse in Den Haag. Dit restaurant zit op de 42ste verdieping van The Hague Tower vlakbij Den Haag Hollands Spoor. Met een hoogte van 135 meter is dit het hoogste restaurant van Nederland en laten we eerlijk zijn: wie wilt hier nou niet op date? Met een culinair diner en prachtig uitzicht wordt dit een date om nooit te vergeten.

Adres: Haagse Toren Rijswijkseplein 786, Den Haag

Pas du Poespas

Een beetje afgelegen van het centrum vind je Pas du Poespas, oftewel: no nonsense food. Hier eet je heerlijke gerechten zonder poespas voor een meer dan normale prijs. En dan is het eten ook nog eens super lekker. Het restaurant is klein en warm ingericht en straalt één en al gezelligheid uit.

Adres: Piet Heinstraat 36, Den Haag

Pastis

Een Franse Bistro met een knusse inrichting en heerlijke Franse gerechten. Het restaurant ligt in het centrum van de stad en heeft een zeer uitgebreide menukaart. Niet al te groot, maar wel heel gezellig. Ideaal voor een date dus.

Adres: Oude Molstraat 57, Den Haag

Fratelli

Een traditioneel Italiaans restaurant met eerlijke prijzen en heerlijke gerechten. Alle klassieke Italiaanse gerechten zijn hier te vinden en het restaurant is ook helemaal op z’n Italiaans ingericht. Hier bevindt je je dus in de romantische sferen van Italië.

Adres: Tournooiveld 1, Den Haag

Lees ook

De leukste restaurants voor een date in Den Haag

De leukste restaurants voor een date in Amsterdam

De leukste restaurants voor een date in Den Haag

6x de leukste wijnbarretjes van Amsterdam

De leukste restaurants voor een date in Den Haag

Fine Dining Amsterdam: onze favoriete hotspots