Moederdag staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de jaarlijkse zoektocht naar het perfecte cadeautje. Deze dag gaat het maar om één ding: je moeder in het zonnetje zetten. Normaal is een behandeling bij de schoonheidsspecialist of een dagje spa ideaal om te geven op deze dag, maar dat zit er helaas niet in dit jaar. Gelukkig hebben wij een perfect alternatief.


Moederdag: Salon aan huis

Dat alle schoonheidssalons nu gesloten zijn, betekent niet dat je je moeder niet kunt verwennen met een heerlijke schoonheidsbehandeling. Doe gewoon een dagje spa aan huis! Bij Salontopper vind je namelijk alles wat je nodig hebt voor een complete beautybehandeling. Nou heb je er zelf misschien niet zo veel verstand van, maar gelukkig staat de website vol met inspiratie en uitleg over de verschillende producten. Zo kan jij je moeder ook dit jaar goed verwennen.

Moederdag: Giftsets

Nou kan het zijn dat je je moeder op deze speciale dag niet kunt zien vanwege de coronacrisis. Gelukkig betekent dat niet dat haar verwendag niet door kan gaan. Stuur je moeder een leuke giftset met alles erin voor een heerlijk verwenmoment. Ook kan je op moederdag samen jullie spamomentje via Skype of FaceTime beleven. Zo zijn jullie toch nog een beetje samen.

Salontopper

De leukste giftsets shop je hier.

Moederdag: Rituals

Als er een cadeau is waar je iedere vrouw gelukkig mee maakt dan is het wel Rituals. Van een heerlijke bodyscrub tot een verzachtende handcrème: Rituals heeft het allemaal. En als je niet kunt kiezen wat je je moeder cadeau wilt doen, dan hebben ze ook prachtige pakketjes met de lekkerste producten van een bepaalde lijn. Kies bijvoorbeeld voor The Ritual of Dao als je moeder echt toe is aan wat rust en ontspanning en ga voor The Ritual of Happy Buddha om je moeder wat geluk toe te sturen.

rituals
Salontopper

De lekkerste Ritualsproducten shop je hier.

Lees ook

Dit zijn de leukste beauty cadeaus voor moederdag

Pink Noise: wat is het en is dit iets voor mij?

Dit zijn de leukste beauty cadeaus voor moederdag

Dit zijn de leukste beauty cadeaus voor moederdag