Onze huidige 24/7/365-maatschappij vraagt erom af en toe even de pauzeknop in te drukken. Om jezelf staande te houden in een drukke tijd, is het belangrijk af en toe een selfcare moment in te lassen. Misschien voelt het egoïstisch om jezelf op de eerste plek te zetten, maar onderschat het belang hiervan niet. Vanuit een opgeruimde binnenwereld is de kans groter dat jij lekker in je vel zit. Maar hoe zorg je nou goed voor jezelf? En welke tools kun je hier wel bij gebruiken? Daar hebben wij een heel fijne tip voor.


Begin je jaar goed met een deelname aan de Akasha Summit in het Conservatorium Hotel van Amsterdam. Op 17 oktober 2020 organiseert het Conservatorium Hotel de allereerste Akasha Summit. Tijdens de Summit worden tools aangereikt die jou helpen bij meer zelfliefde in het nieuwe jaar.

Goed voor jezelf zorgen met de juiste selfcare tools

Akasha Holistic Wellbeing, meerdere malen bekroond als beste hotel spa van Nederland, is een rustgevende oase in hartje Amsterdam. In de spa vind je een breed scala aan klassieke en holistische massages. De massages combineren het innovatieve van Westerse werkwijzen en eeuwenoude Aziatische tradities. Met deze kijk op wellbeing en selfcare brengt Akasha in maart 2020 vier internationale sprekers naar Amsterdam voor één dag. Thema’s die aan bod komen zijn je ademhaling naar je hart en via je brein naar je familiesysteem.

Het doel? Aan het eind van de dag beschik jij over het juiste gereedschap om te gaan leven vanuit je hart en niet alleen beter voor jezelf te kunnen zorgen, maar ook voor de wereld om je heen.

Het programma voor 17 oktober 2020 ziet er als volgt uit*
09.15 – 09.45: Ontvangst
09.45 – 10.00: Welkomstwoord door Evelyn en Karlijn van Holistik
10.00 – 11.30: Max Strom – Hoe kan ademhaling ondersteunen in deze hectische tijd?
11.45 – 13.15: Juno Burger – Wat kun je leren van de wijsheden die jouw hart jou ingeven en hoe gebruik je jouw hart als kompas in het dagelijks leven?
13.15 – 14.45: Holistische lunch
14.45 – 15.45: Daphne Feller – Leer hoe je jouw brein beter kunt begrijpen en optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken
16.00 – 17.30: Els van Steijn – Welke inzichten van jouw familiesysteem kunnen jou helpen met de (professionele en persoonlijke) relaties anno nu?
17.30: Einde
* De voertaal tijdens de Akasha Summit is Engels.

Dagticket inclusief:

De Akasha Summit zal je antwoorden geven op deze thema’s en daarnaast gedurende de dag verrassen met een heerlijke holistische lunch, een goed gevulde goodiebag en een voucher om nog eens helemaal te ontspannen met een massage bij Akasha Holistic Wellbeing.

Tickets beginnen vanaf €249,- of maak er een complete Wellness Weekend ervaring van en overnacht ook in het Conservatorium Hotel (vanaf €549,-) .

Meer informatie vind je hier en tickets zijn hier beschikbaar.