We kunnen weer op vakantie! We kunnen nog niet zomaar overal naar toe, maar het ministerie van buitenlandse zaken heeft het reisadvies naar een aantal landen van oranje neer geel verandert. Dat wil zeggen dat onze overheid het reizen naar deze landen niet meer sterk afraadt. Hier worden wij heel blij van! Als er een ding is waar wij aan toe zijn, dan is het wel aan vakantie. Een van de leukste dingen aan vakantie is altijd de voorpret. Om hier alvast van te genieten nemen we jullie mee naar de volgende droombestemmingen. Als we willen kunnen we hier binnenkort zelfs naar toe!


Portugal (inclusief de Azoren en Madeira)

portugal

Dit mooie land in het Zuid-Westen van Europa heeft ontzettend veel moois te bieden. Van een prachtige kust, tot mooie steden als Lissabon, authentieke dorpjes en uitgestrekte wijngaarden. Ook is het hier redelijk goedkoop en kun je er genieten van heerlijke tapas en prachtig weer! Surf-liefhebbers opgelet: Portugal is de ultieme surfbestemming in Europa!

Malta

malta

In dit kleine eilandje in de Middellandse zee waan je je dankzij de prachtige architectuur in het midden-oosten of Noord Afrika. Andere delen lijken op Europa en als dat nog niet genoeg was lijkt het soms ook net op Zuid Amerika. Daarnaast heeft het een prachtige kust, eeuwenoude gebouwen, kerken en verrukkelijk eten.

Finland

finland

Finland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij de zomervakantie. Voor liefhebbers van natuur en avontuur heeft dit land toch heel veel mogelijkheden. Het land heeft eindeloos veel meren en nationale parken waar je prachtig kunt verblijven. Ook als je niet van al te warme temperaturen houdt is Finland de perfecte bestemming.

Ierland

Ierland

Ierland staat bekend om haar ruige natuur met prachtige kliffen, woeste kustlijnen, groene heuvels, schilderachtige baaien, bruisende steden en pittoreske vissersdorpjes. Voor liefhebbers van cultuur en natuur is dit de ideale bestemming, deze gaan hier namelijk hand in hand in de oude mythen waarin het dramatische landschap de hoofdrol speelt.

De Balearen (Ibiza en Mallorca)

mallorca

Deze Spaanse eilanden hebben alles waar je naar op zoek bent als je op vakantie gaat.  Prachtig weer, mooie stranden, natuur, heerlijke restaurants en (normaal gesproken) een bruisend nachtleven. Ook als je niet voor het nachtleven op vakantie gaat kun je je op deze eilanden goed vermaken.

Griekse eilanden (onder meer Lesbos, Kos, Rhodos en Corfu)

Corfu

Deze Griekse eilanden staan bekend om de prachtige stranden, de dramatische kust en een heerlijk mediterraans klimaat. Niet voor niets dat Griekenland voor veel reizigers op de wereld op nummer 1 staat. Naast de prachtige natuur heeft Griekenland ook voor cultuur-liefhebbers veel moois te bieden. Gezien het feit dat Griekenland het thuis is van ’s werelds oudste bevolkingen, is er op dat gebied veel moois te ontdekken!

Landen die je verder weer kunt bezoeken zijn Thailand, Rwanda, de Canarische eilanden, Curacao, Sint Maarten, Saba en St. Eustatsius. De laatste twee zijn zelfs code groen. Zit het er voor jou nog even niet in om een van deze bestemmingen te boeken? Niks aan de hand, je kan gelukkig in de tussentijd ook even op vakantie in je eigen huis!