Met de knapperige structuur en zachte smaak is bloemkool een ontzettend veelzijdige groente. Je kan de bloemkool dan ook op veel manieren bereiden. Dit bloemkoolgerecht met kokos-limoensaus geeft een frisse twist aan je maaltijd. Door de Pulled Oats® van Gold&Green® krijgt het gerecht namelijk een lekkere stevige bite. Een heerlijk winters gerecht waar je dus blij van wordt! Lees hier hoe je de bloemkool met kokos-limoensaus maakt.
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de bloemkool in plakken van een halve centimeter en leg ze op een bakplaat.
- Meng de Pulled Oats met de geraspte gember en een beetje olie.
- Verdeel de Pulled Oats over de bakplaat met bloemkool.
- Bak 15 minuten en laat vervolgens afkoelen.
- Roer alle ingrediënten voor de saus door elkaar en schenk de saus over de bloemkool en Pulled Oats.
- Laat de bloemkool met Pulled Oats en saus een tijdje rusten in de koelkast. Garneer tot slot met geroosterde kokossnippers.
Eet smakelijk!