Met de knapperige structuur en zachte smaak is bloemkool een ontzettend veelzijdige groente. Je kan de bloemkool dan ook op veel manieren bereiden. Dit bloemkoolgerecht met kokos-limoensaus geeft een frisse twist aan je maaltijd. Door de Pulled Oats® van Gold&Green® krijgt het gerecht namelijk een lekkere stevige bite. Een heerlijk winters gerecht waar je dus blij van wordt! Lees hier hoe je de bloemkool met kokos-limoensaus maakt. 


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snijd de bloemkool in plakken van een halve centimeter en leg ze op een bakplaat.
  3. Meng de Pulled Oats met de geraspte gember en een beetje olie.
  4. Verdeel de Pulled Oats over de bakplaat met bloemkool.
  5. Bak 15 minuten en laat vervolgens afkoelen.
  6. Roer alle ingrediënten voor de saus door elkaar en schenk de saus over de bloemkool en Pulled Oats.
  7. Laat de bloemkool met Pulled Oats en saus een tijdje rusten in de koelkast. Garneer tot slot met geroosterde kokossnippers.

Eet smakelijk!

Zie ook

Recept: bloemkool met kokos-limoensaus

Zo maak jij zelf een heerlijke pizza met een koolhydraatarme bloemkool bodem

Recept: bloemkool met kokos-limoensaus

Zo maak jij de lekkerste bloemkool rijst gewoon zelf!

Recept: bloemkool met kokos-limoensaus

Gefrituurde bloemkool met limoen en een fris sausje