Het is alweer vrijdag en dat betekent dat het weekend weer voor de deur staat. Hotdogs zijn perfect comfort food. Deze mini vegan hotdogs met munt coleslaw vul je met zelfgemaakte coleslaw van verschillende soorten kool, rode ui en munt. Omdat het World Vegan Month is, is de worst vervangen door Pulled Oats®. Je kunt de mini vegan hotdogs serveren met verschillende sauzen, zoals Sriracha of een lekkere chilisaus. Dat wordt smullen!


Bereidingswijze Mini vegan hotdogs:

  • Snijd de ui in plakjes. Voeg de azijn, suiker, zout en wat zwarte peper toe. Meng de ingrediënten in een kom tot een mengsel en laat het minimaal een uur marineren in de koelkast.
  • Snijd vervolgens de kool in dunne repen en voeg de gemarineerde uien, vegan mayonaise, vegan yoghurt en munt toe. Hussel de salade door elkaar.
  • Bak de Pulled Oats® daarna 2-3 minuten in olie.
  • Verwarm tot slot de hotdogbroodjes en vul ze met de Pulled Oats®, coleslaw en een saus naar keuze.

Bekijk ook deze heerlijke recepten: