Met deze koude dagen hebben we weer zin in heerlijke winterse gerechten. Nu wordt iedere dag een andere stamppot ook een beetje saai. Probeer daarom eens deze heerlijke quiche met spinazie en mozzarella. De quiche heeft een lekkere kruidige smaak dankzij de De Pulled Oats® van Gold&Green®. Heerlijk voor de koude en donkere winterdagen.
Bereidingswijze Feestelijke quiche met spinazie en mozzarella:
- Verwarm de oven op 200 graden voor.
- Meng ondertussen de boter, gerapte kaas, water en tarwebloem tot een glad geheel.
- Doe vervolgens het mengsel in een taartvorm en druk goed aan. Bak zo’n 10 tot 15 minuten.
- Snijd daarna de knoflook en ui fijn en bak met wat olie in een koekenpan. Voeg als de ui glazig is ook de spinazie toe en blijf bakken tot al het vocht verdampt is.
- Verspreid dit mengsel nu over de gebakken taartbodem en bestrooi met de zongedroogde tomaat, Pulled Oats en wat basilicum.
- Pak een kom en doe hier de eieren, mascarpone, geraspte mozzarella, zout en peper in. Klop dit tot 1 geheel en giet dit mengsel in de taartvorm.
- Bak tot slot nog 30 minuten af.
- Deze quiche met spinazie en mozzarella is lekker om te serveren met een verse salade.