Deze kleine raw choco-crunch cakes zijn heerlijk als tussendoortje of toetje! Ze vullen goed, zijn gezond en leuk in de wintermaanden! Vanwege de geraspte kokos lijkt het net sneeuw wat erboven op ligt, leuk voor de kids om iets gezonds mee te nemen als snack! Je maakt de cakes en laat ze hard worden in de vriezer, that’s it. Ohja, hadden we al verteld dat ze ook nog is volledig plantaardig zijn? Enjoy!
Bereiding raw choco-crunch cakes:
- Plet de banaan in een medium maat kom.
- Voeg de cacao poeder, pindakaas en ahorn siroop toe. Mengen maar!
- Tijdens het roeren, roer je haver, nibs en krispies erdoor.
- Met je handen kun je vervolgens kleine balletjes ervan maken. Wij hebben hier 4 cakes van gemaakt.
- Leg het beslag in een muffin vorm, in een muffin bakplaat.
- Besprenkel met kokosrasp. Zoveel als je wilt.
- Zet in vriezer voor 60-80 minuten. Je wilt dat ze nog eetbaar zijn dus niet te bevroren als je ze gelijk gaat serveren.
- Je kan ze ook invriezen voor een aantal dagen, ze ontdooien snel dus makkelijk om mee te nemen!
Eet smakelijk!
Lees ook:
Pompoen cheesecake, een guilt-free pleasure!
Heerlijke pompoen brood met banaan en cacoa nibs!
Healthy spinazie muffins met banaan en havermout