Wil jij je moeder dit jaar verwennen met een lekker ontbijtje op bed? Dan moet je dit recept zeker proberen. Deze vegan ontbijttaartjes zijn namelijk perfect om je moeder ’s ochtends mee te verassen. De combinatie van de granolabodem en yochurtvulling maken deze Moederdag het feestje compleet.
Bereidingswijze ontbijttaartjes
- Verwarm de oven vast voor op 175 graden.
- Maal de noten fijn met een keukenmachine en doe deze in een kom. Vervolgens voeg je de havervlokken en kaneel toe en roer de ingrediënten goed door elkaar.
- Hierna voeg je ook de agavesiroop, Blue Band vloeibaar en vanille-extract toe aan het mengsel en roer de ingrediënten weer goed door elkaar.
- Verdeel nu de granola over de taartvormpjes.
- Bak de granola nu voor 15-20 minuten in een voorverwarmde oven. De taartjes moeten nu goudbruin van kleur zijn.
- Laat de granolabodems afkoelen en haal ze uit de vormpjes.
- Vul de granolabodempjes nu met kokosyochurt, kiwi, aardbeien en blauwe bessen.
- Je feestelijke ontbijtje is ready to serve en je kan je moeder verassen met dit heerlijke ontbijtje.
Eetsmakelijk!