Als er een ding is dat ons humeur altijd verbetert dan is het wel een lekkere burger. Als deze dan ook nog eens helemaal plantaardig zijn, kan onze dag niet meer stuk! Deze vegan burgers met gekarameliseerde ui en een heerlijk plakje (vegan) cheddar van Nurishh staan zo op tafel. Lees snel verder voor het recept!


Bereidingswijze vegan burgers

  1. Verwarm een beetje olie in een koekenpan en bak hier in de ui om het te karameliseren. Besprenkel met wat zout en laat afkoelen.
  2. Halveer de broodjes en bak ze even in de pan zodat ze een krokant, goudbruin randje krijgen.
  3. Bak de vegan burgers volgens de instructie op de verpakking. Leg wanneer de burgers bijna klaar zijn de plakjes vegan cheddar erop, doe deksel op de pan en laat de kaas even smelten.
  4. Maak nu de vegan burgers af: Begin met de ketchup, leg daar de sla op en dan de tomaat, burger met cheddar, augurken en de gekarameliseerde ui op.
  5. Dit recept is lekker met wat frietjes of eventueel zoete aardappel frietjes

De plantaardige producten van Nurishh zijn vanaf deze week te koop bij geselecteerde Albert Heijn filialen