Stoor jij je altijd aan het onderste stukje van je buik? Natuurlijk is het gezond om een beetje vet om je botten te hebben, maar voor veel mensen is dit een regio waar ze moeite mee hebben. Een strak onderbuikje kweek je zeker niet alleen met een workout, daar hoort ook een strak eetregime en veel cardio bij. Check hier 3 workouts voor jouw platte onderbuik.

10 dagen volhouden

Heb jij over 10 dagen een etentje gepland of een feestje waarvoor je dat strakke jurkje aan wil? Doe 10 dagen lang deze workout en je hebt geheid het gewenste resultaat. Wil je een langetermijneffect bereiken? Dan is dit niet the way to go maar voor korte termijn zal dit zeker werken!

Kweek die platte onderbuik in 10 minuten

Wil jij tussendoor even je onderbuik meepakken? Dan is dit de ideale workout voor jou. Doe hem na je cardio en jouw workout is compleet! Zo ben je na iedere workout een stapje dichterbij jouw platte onderbuik.

Een heftige uitdaging

Klaar voor een langere uitdaging? Probeer dan deze 30 dagen challenge om buikvet te verliezen. Door je hele buik te trainen en iedere dag te sporten zul je vet verliezen en daardoor een strakkere onderbuik creëren. Een maand volhouden en je kunt met trots in de spiegel kijken (maar dat moet je sowieso al doen natuurlijk!).

Wil je iets minder intensief aan de slag maar heb je wel als doel een platte onderbuik? Probeer dan eens deze 5 yogahoudingen voor een platte buik. Ga je toch voor de hardcore sixpack? Deze 5 oefeningen kweken dat wasbordje!