Vakanties gaan langzaam maar zeker weer door. Maar aangezien de sportschool een tijdje dicht is geweest en wij niet voorbereid waren op een echte zomervakantie hebben we onze summerbody ook maar links laten liggen. Maar geen paniek! Met deze work-out heb je buikspieren in twee weken. En het kost je maar 10 minuten per dag.


Buikspieren in twee weken

Allereerst is het belangrijk om te weten dat deze work-out geen wonder is. Wanneer jij al redelijk in shape bent is het zeker mogelijk om na twee weken al buikspieren te zien, maar verwacht niet dat dit ook gebeurt wanneer je niet zo fit bent. Om zichtbare buikspieren te hebben, is het belangrijk dat je vetpercentage niet te hoog is. Voeding speelt hierbij een hele belangrijke rol.

Ook lezen: 6 x wat je moet doen (en laten) om een sixpack te krijgen

De work-out

Tijdens de work-out doe je 21 verschillende oefeningen van ieder 30 seconden. Er zitten verschillende rustpauzes in, maar ook deze duren niet langer dan 10 seconden. Het is dus een zware work-out, maar effectief is het zeker. Dus, laat je spieren lekker branden en wie weet heb jij over twee weken een heus wasbordje.

Lees ook

Met deze 10 minuten work-out heb je buikspieren in twee weken

Zo lang moet je trainen voor zichtbare buikspieren

Met deze 10 minuten work-out heb je buikspieren in twee weken

Start je dag goed met deze korte, effectieve 15 minuten workout

Met deze 10 minuten work-out heb je buikspieren in twee weken

6 x oefeningen waarmee jij je onderbuik kan trainen