Eczeem kan erg vervelend zijn en het lijkt soms dan ook een eindeloze zoektocht naar dat ene product dat wél goed werkt.  Maar er is misschien hoop. De laatste rage in beautyland is deze crème van de Lush, die de klachten van eczeem zou verhelpen. Is dat dan echt hét wondermiddel tegen eczeem waar we al die tijd al op wachtten? Wij zoeken het voor je uit.


Dream cream van Lush

Het product dat het wondermiddel blijkt te zijn heet Dream Cream en is te koop bij de winkel Lush. De hype rondom de Dream Cream van Lush begon allemaal met Britse moeder Sarah Rudd die een prijzende testimonial van het product plaatste op Facebook. Het zou namelijk het enige product zijn wat haar baby van eczeem heeft afgeholpen, met before and after fotomateriaal als bewijs. Hier kunnen we niet omheen draaien: het babyzachte huidje vergeleken met de rode, opengekrabde eczeemplekjes van haar zoontje dient als keihard bewijs. En Sarah is niet de enige die fan is. Het product heeft op de website van Lush USA maar liefst 658 reviews en een percentage van 94% mensen die het product aan zouden raden. We worden nu toch wel héél benieuwd naar wat er dan precies in de crème zit dat het al deze lovende reacties oproept…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LUSH COSMETIC & PO JAPAN (@lush.indo) on

Waarom het zou kunnen werken tegen eczeem

Dream Cream is een bodylotion en komt in het bekende zwarte Lush potje. Waarom juist dit product zo goed zou helpen tegen eczeem, heeft het waarschijnelijk te danken aan de verzachtende en verkoelende ingrediënten. Op de verpakking staat dat de crème ontworpen is voor zelfs de meest gevoelige en snel geïrriteerde huidtypes. Zo bevat de crème havermelk, waar van nature antihistamine in zit. Dit is een stofje die allergische reacties tegenwerkt. Er zit verder onder andere cacaoboter, rozenwater, kamilleolie en lavendelolie in de Dream Cream. Al deze ingrediënten kunnen bijdragen aan de verzachtende eigenschap van de crème en ervoor zorgen dat je huid heerlijk zacht wordt.

Of dit middeltje al onze huidproblemen gaat oplossen is natuurlijk nog maar de vraag, maar feit is wel dat het door velen wordt gezien als hét wondermiddel tegen eczeem. Als jij struggelt met eczeem, zou de crème het dus best waar zijn om te proberen.

Lees ook

Deze crème schijnt hét wondermiddel tegen eczeem te zijn

Handige tips voor een natuurlijke huidverzorging

Deze crème schijnt hét wondermiddel tegen eczeem te zijn

Dit is waarom je voortaan wilt kiezen voor natuurlijke huidverzorging

Deze crème schijnt hét wondermiddel tegen eczeem te zijn

Dit moet je eten voor een stralende huid