Ochtendseks. De dag met ochtendseks beginnen is goed voor je gezondheid. De heren bij MAN-MAN maakte dit feit bekend en wij wilden het natuurlijk maar al te graag met jullie delen. Seks in de ochtend is volgens Dr. Musa Yakubu, bioloog aan de Universiteit van Ilorin namelijk het “beste wat je voor je gezondheid kan doen.”  Want wat blijkt?  ochtendseks is even gezond als voldoende rust, gezond eten en vijf keer trainen per week. Het brengt genot met zich mee, het is een goede workout en beter voor je gezondheid. Had jij dat verwacht?

Gezondheidsvoordelen

Met het oog op je gezondheid, is het totaal niet erg om even een uurtje langer in bed door te brengen met je partner in de ochtend. Ochtendseks zorg namelijk dat je een betere weerstand op kunt bouwen. Het verkleint daarnaast de kans op een hartaanval en het zorgt datje bloeddruk verlaagt. Naast je dagelijkse dosis aan multivitamine is het wellicht verstandig om van ochtendseks een dagelijkse routine te maken.

Goed voor de relatie

Naast de gezondheidsvoordelen werkt het ook een klein beetje als therapie. Mochten jij en je partner in een sleur terecht zijn gekomen of loopt het gewoon al een tijdje niet heel erg lekker? Seks in de ochtend zou hier verandering in kunnen brengen. Het is namelijk bewezen dat wanneer je drie tot vier keer per week seks hebt, dit zorgt voor een stabielere relatie. Dierlijke instincten komen naar boven, jullie band en gevoelens worden weer versterkt, en je verlangt weer echt naar elkaar! Dat is toch wat we allemaal in onze relatie willen behouden?

Kortom, zet je wekker maar een half uurtje eerder en spring morgenochtend niet meteen je bed uit als ij af gaat..  ochtendseks is namelijk goed voor je gezondheid én voor je relatie!

Geen relatie? Dan kun je ook gewoon een van onze heerlijke workouts doen in de ochtend natuurlijk!