Een korte nacht komt (helaas) vaak voor. Je hebt te diep in het glaasje gekeken of iets te lang aan die deadline gewerkt. Het heeft allerlei oorzaken en gevolgen, maar gelukkig blijf je er met deze handige tricks gewoon fris uitzien.  Met deze 3 tips zie jij er minder moe uit, ook na een korte nacht.


First of all…

Voordat we de tips uitleggen, is het belangrijk om te weten dat slaap erg belangrijk is. Yes, we know: die deadline is ook belangrijk, en een feestje is na zo’n lange week ook erg fijn, maar uiteindelijk staat selfcare op nummer 1, en is het belangrijk om ook eens ‘nee‘ te zeggen tegen bepaalde dingen. Uiteindelijk moet je de volgende dag weer hard aan het werk en werkt het alleen maar tegen als je de vorige nacht niet goed hebt geslapen. Tip van de dag: slaap genoeg!

Tips waardoor je er minder moe uit ziet

Pak een extra kussen

Een extra kussen kan niet alleen fijn zijn voor de mensen met nekklachten, maar het werkt ook goed tegen wallen. Doordat je hoofd meer rechtop ligt krijg je minder wallen als je wakker wordt én wordt je minder misselijk. Super handig!

Was je gezicht met koud water

Plens ’s ochtends koud water in je gezicht om van die grote wallen af te komen. Het koude water zorgt dat je bloedstroming een opkikker krijgt en gaat daardoor beter stromen. Pluspunt: je wordt er ook gelijk een stuk meer wakker van! Houd je er niet zo van om ijskoud water in je gezicht te gooien? Leg dan een koude doek op je gezicht voor een paar minuten: daar fris je ook lekker van op.

 

Concealer

Een goede manier om je wallen te verbergen is het gebruiken van concealer en foundation. Dit verbergt de wallen (bijna) volledig en niemand zal zien dat jij een korte nacht hebt gehad. Tip: gebruik voor een beter resultaat primer en een ‘rode’ concealer, onder je normale concealer. Door eerst de rode concealer aan te brengen en daarna de huidskleurige concealer, zijn je wallen nog minder te zien.

 

Zie ook

Zware nacht gehad? Met deze 3 tips zie je er minder moe uit

5 plantaardige beauty-foods voor een mooiere huid!

Zware nacht gehad? Met deze 3 tips zie je er minder moe uit

Dit moet je eten voor een stralende huid

Zware nacht gehad? Met deze 3 tips zie je er minder moe uit

Alles op een rijtje voor een 100% natuurlijke huidverzorging

Zware nacht gehad? Met deze 3 tips zie je er minder moe uit

Dit is waarom je voortaan wilt kiezen voor natuurlijke huidverzorging

Zware nacht gehad? Met deze 3 tips zie je er minder moe uit

Zo verdwijnt deze winter jouw droge huid!