Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dus een vullende (én lekkere) maaltijd is van belang. Met deze 6 recepten voor heerlijke pancakes voor het ontbijt ben jij wel even zoet voor de komende tijd, + ze zijn super makkelijk te bereiden. Benieuwd naar de recepten? Lees dan gauw verder.


Vegan Pancakes met Pindakaas Drizzle en Gekarameliseerde Banaan:

Deze jummy pancakes zijn niet alleen een lust voor het oog, ze smaken ook nog eens hartstikke goed. En waar het klinkt als ultiem comfort food, zijn pancakes eigenlijk hartstikke gezond. En daarbij geven ze net even een unieke twist aan je standaard pannenkoekjes. Door de pindakaas drizzle en de gekarameliseerde banaan krijg je lekker veel proteïne binnen. Wedden dat jij de hele ochtend energie zult hebben?

pancakes
unsplash

Bekijk hier het recept voor de vegan pancakes met pindakaas drizzle en gekarameliseerde banaan

Heerlijke Pompoen Pannenkoekjes:

Ben jij het jaar goed van start gegaan door wat gezonder te leven? Bij een gezonde levensstijl hoort natuurlijk ook een goed en stevig ontbijt om de dag goed mee te beginnen. Dat kan gelukkig met deze heerlijke pompoen pannenkoekjes.

pancakes
istock

Bekijk hier het recept voor deze heerlijke pompoen pannenkoekjes

Kokos Pannenkoekjes met Rood Fruit:

Deze kokos pannenkoekjes zijn heel makkelijk te maken en super lekker. Misschien naast ontbijt ook een goed idee voor in het weekend? Het is heel smaakvol door de kokosrasp. Maak het geheel af met vers rood fruit en bon appétit.

pancakes
ALEXANDRA KUSPER

Bekijk hier het recept voor de Kokos pannenkoekjes met rood fruit

Quinoa Pannenkoekjes:

Bij pannenkoeken denk je natuurlijk niet direct aan gezond eten. Eet je vegan of glutenvrij? Dan denk je misschien dat pannenkoeken niet de beste optie zijn. Daarom hebben wij een heerlijk vegan én glutenvrij recept voor pannenkoekjes zodat je deze nooit meer hoeft te missen. Naast vegan en glutenvrij zijn ze ook nog eens hartstikke gezond. Deze quinoa pannenkoekjes geven je ‘s morgens een boost om je dag te beginnen en zijn binnen no-time klaar!

pancakes
istock

Bekijk hier het recept voor deze quinoa pannenkoekjes

Glutenvrije Bananen Oatmeal Proteïne Pancakes:

Deze glutenvrije bananen oatmeal proteïne pancakes zijn perfect om je dag mee te beginnen en als lunch. Ga je vandaag sporten? Dan kun je deze pannenkoekjes ook goed gebruiken voor een energy kick.

pancakes
istock

Bekijk hier het recept voor de Glutenvrije Bananen Oatmeal Proteïne Pancakes

Heerlijke Luchtige Pumpkin Spice Pannenkoekjes met Gember en Kaneel:

Hoe begin je de ochtend nu beter dan met een heerlijk ontbijtrecept? Deze Pumpkin Spice Pannenkoekjes geven jou een echte oppepper in de ochtend en je zult 100% nagenieten van de combinatie van gember en kaneel. De dag goed starten, doe je zo!

pancakes
istock

Bekijk hier het recept voor deze Pumpkin Spice Pannenkoeken

Zie ook

Deze 6x heerlijke pancakes voor het ontbijt mag je niet missen

Houd je vast: Mora en de Vegetarische Slager introduceren de vegetarische frikandel

Deze 6x heerlijke pancakes voor het ontbijt mag je niet missen

Zo weet je dat je lactose intolerant bent

Deze 6x heerlijke pancakes voor het ontbijt mag je niet missen

Deze 7 tekenen wijzen erop dat je te veel stress hebt