Ben jij toe aan een vegan smaakexplosie? We hebben goed nieuws voor je want de allereerste editie van de Vegan Food Festival zit eraan te komen op de altijd zonnige Westergasfabriek in onze hoofdstad. Een driedaagse culinaire beleving met een uiteenlopende programma.

30 food en non-food stands zullen je uitdagen om outside the vegan box te proeven en beleven. 10, 11 en 12 augustus hebben ze een diverse programma met muziek, workshops, sport, documentaires en talks om je helemaal te verdiepen in the vegan lifestyle. Ambacht en plant-based cooking smelten samen tot de meest verbluffende en smakelijkste vegan gerechten en worden bereid door zowel bekende- als minder bekende Vegan restaurants uit Amsterdam en omstreken.

Praktische informatie:

  • Entree is gratis en het is open voor alle leeftijden.
  • Openingstijden: vrijdag van 15:00 tot 23:00, zaterdag en zondag van 13:00 tot 23:00.
  • Locatie: Gashouder (Westergasfabriek) in Westerpark, Amsterdam.
  • Het is een PIN-only event.

Ook aan de bars wordt er gewerkt met een speciaal recycleprogramma waar je eenmalig een beker aanschaft die je vervolgens gedurende het hele evenement kan hergebruiken om samen afval te verminderen.

Een aantal deelnemende partijen van het festival zijn al bekend: JuiceBrothers, Vleesch Noch Visch, Sticky Fingers Amsterdam, Vegan Burger Brothers, The Poké Market en Donut Dude.

Bekijk het Vegan Food Festival evenement hier en wellicht zien we je daar!