Ah, wie is er niet gek op yoga?! Yoga is hip en gezond voor lichaam en geest. Met een lesje yoga vind je je innerlijke rust en het verbetert je gezondheid. Woon je in Rotterdam of omgeving en ben je op zoek naar een yogaschool in Rotterdam? We zetten onze vijf favo scholen voor je op een rijtje, zodat jij precies weet bij welke adresjes je kunt aankloppen voor een fijn lesje yin yoga of yin yang yoga.


Balanzs Yoga Rotterdam

De Balanzs yoga studio in Rotterdam is een studio met veel daglicht en infrarood verwarming. Dit zijn de perfecte omstandigheden voor een heerlijke yogales. Ze hebben er een ruime lounge waar je terecht kan voor een drankje, een praatje met de yogadocent of kletsen met mede yogi’s.

Yoga Rotterdam oost: Gewoon Yoga

Net buiten Rotterdam vind je yoga studio Gewoon Yoga. Deze yoga studio kenmerkt zich door de lessen GEWOON te geven met een vleugje humor. Niet zweverig maar lekker gewoon dus. Je kunt er terecht voor losse lessen maar ook een strippenkaart afnemen.

Yoga Rotterdam noord/noordoost: Blije Boeddha

In Rotterdam noord vind je yogaschool Blije Boeddha. Yogadocente Esther Wijers richt zich met haar yogaschool in yoga en massage op het gebied van zwangerschap en baby’s. Maar er is ook Hatha Yoga. De groepslessen worden gegeven voor maximaal 12 personen zodat er voldoende persoonlijke aandacht is. Naast dat deze yogashool zich richt op de zwangerschap kun je er ook samen met je partner een cursus HypnoBirthing volgen, een cursus voor een ontspannen bevalling.

Yoga Rotterdam zuid: Kingfisher Yoga

In Rotterdam zuid vind je Marijke van der Graaf met haar yogastudio Kingfisher Yoga. Zij is gespecialiseerd in het geven van privélessen Yin Yoga. Ze kan bij je thuis komen of op een andere plek die jij erg fijn vindt. Yin Yoga is voornamelijk gebaseerd op rust/opening waarbij je langer in één positie blijft. Heerlijk om een les te volgen bij deze studio waarbij alle aandacht naar jou gaat!

Yoga Rotterdam Centrum: Yogaground

Yogaground is de hippe yogastudio van Ferdinand Berghuijs. Ze geven hier Hot Yoga, Power Yoga en je kunt er zelfs even tot jezelf komen in je lunchpauze. Niet alleen geven ze lessen in de studio ook wordt er regelmatig gekozen voor allerlei plekken buiten in de stad.


Woon je niet in Rotterdam? Probeer dan eens deze fijne yogascholen in Amsterdam en yogascholen in Eindhoven!

Lees ook

Yoga Rotterdam: 5 heerlijke yogascholen op een rij

De perfecte oefeningen voor het verlengen van je hamstrings

Yoga Rotterdam: 5 heerlijke yogascholen op een rij

Weekschema waarmee jij snel leniger wordt!

Yoga Rotterdam: 5 heerlijke yogascholen op een rij

4 x Yoga oefeningen voor sterkere rugspieren