Op zoek naar een winterse zoete snack? Say no more: deze heerlijke Paleo Pumpkin Muffins zijn heerlijk als tussendoortje of om bij de koffie op tafel te zetten. Geniet van dit heerlijke recept: super makkelijk om te maken en ze zijn snel klaar. Dat wordt smullen!


Bereidingswijze Paleo Pumpkin Muffins:

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Boter het  muffin treetje in en zet het in het midden van de oven.
  2. Meng ondertussen de droge ingrediënten in een mengkom: de pumpkin spice mix, het almandelmeel, cream of tartar, baking soda en de zout. Mix het allemaal door elkaar.
  3. Pak vervolgens een andere mengkom en voeg hier de pompoen puree aan toe, de honing, de eieren en het vanille extract. Gebruik hiervoor een elektrische mixer of een garde.
  4. Voeg aan deze kom nu de droge ingrediënten-mix toe en gebruik een garde of elektrische mixer om dit door elkaar te mixen. Doe dit tot het een glad, oranje mengsel is.
  5. Let op: de baking soda is gelijk geactiveerd, dus schuif de muffins gelijk in de oven!
  6. Vul vervolgens de muffinvormpjes met de vulling (dit kan bijvoorbeeld met een ijslepel).
  7. Bak de muffins vervolgens voor 25-30 minuten op 180 graden. Draai de muffintree halverwege om zodat alle muffins goudbruin worden.
  8. Je kunt de muffins zo’n week bewaren in een afgesloten bak. Leuke tip: sprenkel pompoenpitjes over de muffins voordat je ze in de oven schuift voor een lekkere bite! Eetsmakelijk!

Zie ook

Recept: Paleo Pumpkin Muffins, een lekkere zoete snack

Floating: de key voor ontspanning en balans

Recept: Paleo Pumpkin Muffins, een lekkere zoete snack

Wat is Shea butter en waar kan je het voor gebruiken?

Recept: Paleo Pumpkin Muffins, een lekkere zoete snack

DIY: 100% natuurlijke gezichtsscrub met kokosolie