Met burrito’s en wraps kun je blijven variëren met de ingrediënten. Ook maakt het niet uit of je het warm of koud eet, en kan je het op elk moment van de dag eten. Deze vegan burrito’s kunnen zowel ’s middags koud gegeten worden, als ’s avonds warm.


Bereiding Vegan burrito’s

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Was de pompoen en snij hem in stukjes. Probeer de stukjes wel klein te houden
  3. Doe de pompoen in een kom en voeg er wat kokos of olijfolie aan toe, en strooi het af met wat kaneel.
  4. Mix dit goed door elkaar en leg ze dan op bakplaat (met bakpapier)
  5. Rooster de pompoen 40 minuten tot je makkelijk door de stukjes heen kunt prikken.
  6. Ondertussen kook je de rijst volgens de aanwijzingen van de verpakking
  7. Giet de zwarte bonen af en snijd de spinazie
  8. Als de pompen klaar is, doe je hem in de blender samen met de overige kruiden
  9. Mix tot je een zachte puree hebt
  10. Verdeel de spread van pompen over beide wraps
  11. schep hier wat rijst overheen, wat bonen en spinazie
  12. rol dan de burrito dicht

tip: Je kan de burrito’s 5 minuten opwarmen in de oven. Ook zijn de burrito’s lekker met een dip zoals guacamole.


Lees ook:

Vegan? Dit zijn de 7 leukste vegan steden voor een weekendje weg!

Koolhydraatarme wraps maak je gewoon thuis!

Koolhydraatarm: Simpele kip teriyaki sla wraps