Tegenwoordig zijn er genoeg mogelijkheden om te slapen. Je kan het zo gek nog niet verzinnen of het is er. Om het je nog makkelijker te maken hebben wij voor jou nu nog een bijzondere plek gevonden! Een prachtige locatie en je komt heerlijk tot rust. Wat willen we nog meer?

Er even tussenuit in dit mooie drijvende eco-hotel


Houten suites op het water

De tien houten huisjes gelegen op het water zorgen voor een ultieme ontspanning met een prachtige locatie. Sommigen huisjes zijn te vinden midden op het water en anderen juist meer verscholen achter het riet. Het is gelegen aan de oever van het Lionne meer in Frankrijk, ontworpen door Atelier Lavit.

Milieuvriendelijk

De huisjes hebben ruime afstand van elkaar op het water en dankzij het houten ontwerp worden ze een eenheid van de natuur. Hierdoor kun je ook genieten van heerlijke privacy. Het milieuvriendelijke ontwerp past perfect in de natuur, waardoor je volledig tot rust kunt komen. Even weg van de drukte en tijd voor ontspanning. Niet te vergeten, met respect voor de natuur. Mocht je juist ook wat meer behoefte hebben aan wat levendigheid, kun je een prachtige wandeling maken door de omgeving. Ook is er een mogelijkheid om langs de wijgaarden van Chateauneuf-du-Pape te gaan.

Luxe upgrade

Overnachten in een prachtig ontworpen huisje, de stilte om je heen en midden in de natuur, wat wil je nog meer? Wij zouden er eigenlijk niks op aan te merken hebben. Toch is het mogelijk ook nog eens te kunnen ontspannen in een heerlijke privé jacuzzi. Geniet van de frisse lucht in de vrije natuur, terwijl je lekker warm zit te badderen in een jacuzzi, het liefst met een glaasje wijn uit de omstreken erbij. Moeten we nog meer zeggen?


Lees ook:

De beste (en leukste!) voorbereiding van je vakantie!

Duurzaam en verantwoord op vakantie, zo doe je dat!

Net terug van een heerlijke vakantie? Pas op voor een burn-out