Creamy knoflook champignons, wie is daar nou niet gek op? Dit gerecht wordt waarschijnlijk jou nieuwe all time favorite! Met maar heel weinig ingrediënten kan je deze smaakmaker in een mum van tijd op tafel toveren. Je kunt het als een lekker hartige ontbijt nemen, maar ook als lunch. Je kan hem ook serveren als bijgerecht tijdens het diner. Eet je hem als ontbijt of lunch? Pak er dan een lekker geroosterd broodje bij!


Bereiding knoflook champignons

  1. Verwarm een pan en doe er wat olijfolie in
  2. Snijd de ui en de knoflook en bak deze in de pan
  3. Bak dit 5 tot 10 minuten
  4. Voeg daarna de champignons toe en bak deze ook weer 5 tot 10 minuten
  5. Maak op smaak met wat zout en peper
  6. Voeg daarna de yoghurt en citroen sap toe en als laatste de verse tijm

Tip: Rooster je broodje voor een perfect broodje met knoflook champignons

Eet smakelijk!


Lees ook:

Warme champignon salade met spinazie en boontjes

Simpele baby spinazie en champignon pasta

Avocado toast met Mexicaanse twist (vegetarisch)