Is het stilletjes tussen de lakens en kun je wel een boost van je seksleven gebruiken? De ene periode ben je nou eenmaal wat meer up for it dan de andere keer, en dat is heel normaal! Je hoeft hier natuurlijk niet meteen iets aan te doen. Toch willen wij met je delen welk voedsel lustopwekkend werkt. Het is leuk om te weten en wellicht de moeite waard om zelf te testen. Lustopwekkend eten is natuurlijk een stuk gezonder dan de meeste andere methoden om het vuur weer aan te wakkeren. Lees hier welke lustopwekkend eten er is!

1. Oesters

Deze is misschien wel het meest bekend. Toegegeven, je moet er van houden maar dan zou deze zeevrucht zeer opwindend kunnen werken. Oesters bevatten namelijk veel fosfor, een mineraal dat een lustopwekkende werking zou hebben. Daarnaast is het licht verteerbaar voedsel, waardoor je je na het eten niet opgeblazen voelt en geen last krijgt van een after dinner dip. Jij bent klaar voor een lange nacht!

2. Avocado

Eerlijk, waar is de avocado nu eigenlijk niet goed voor? Avocado’s bevatten vitamine B6 dat hormoonregulerend werkt. Ja, je raad het al: dat geeft jouw dat extra beetje zin! De hoge concentratie foliumzuren in avocado helpen hier ook nog eens een handje bij. Heb je geen rijpe avocado in huis? Lees hier hoe je een onrijpe avocado heerlijk rijp en eetbaar kan maken.

3. Selderij

Ja, misschien is het dan toch echt tijd om aan de selderijsapjes te beginnen. Deze groene groente zorgt voor een toename van androsteron. Dit mannelijke hormoon helpt vrouwen een handje om zin te krijgen om tussen de lakens te duiken.

4. Asperges

Oftewel, het witte goud. De groente doet deze bijnaam eer aan door het wondermiddel asparagiczuur te bevatten. Dit zuur bestrijdt je vermoeidheid en dat kun je wel gebruiken als je na een lange dag nog tijd een spannende avond op de planning hebt staan. Schotel je lief en jezelf een lekker recept met asperges voor en jullie kunnen er nog wel even tegenaan!

5. Watermeloen

Door het eten van watermeloen zouden er stoffen vrijkomen die dezelfde effecten hebben als Viagra. Heeft de vrucht toch niet dit effect op jou? Gelukkig is hij ook hartstikke lekker en ben je in ieder geval gehydrateerd!

Zoals we al zeiden, test het uit en dit is al de helft van de lol natuurlijk! Wist je trouwens dat mindfullness ook effecten kan hebben op je seksleven? Lees er hier alles over.