Naast de eerste avocado bar van Europa, opent nu ook de eerste avocado-winkel van Nederland haar deuren in Amsterdam. Naast het feit dat je hier altijd een rijpe avocado kunt vinden, kun je nu ook allerlei hebbedingetjes met je favoriete groene vrucht erop aanschaffen! Ons lieve zusje FEM FEM wees ons op dit geweldige nieuws, en dus konden we niet anders dan het delen met jullie!

Avocado-heaven uhm.. avocado-winkel!

De bedenkers van The Avocado Show merkten dat de populariteit rondom de Avocado bleef groeien. Ook merkten ze dat het nog steeds lastig is om een eetrijpe avocado in de winkels te vinden. Om de populariteit rondom deze groene vrucht hoog te houden, bedachten ze The Backstage. Hier zijn onder andere dagelijks 300 rijpe avocado’s te vinden. Naast deze rijpe avocado’s bieden de experts ook tips aan hoe je nu de perfecte avocado kunt vinden. En de Avocado heaven wordt helemaal compleet dankzij alle hebbedingetjes die er in The Backstage te koop zijn. Deze hebbedingetjes zullen bestaan uit boeken, paraplu’s, oliën, keukengerei en andere cadeaus met als hoofdthema onze grote vriend De Avocado.

Koffietje?

Tussen alle rijpe avocado’s en de tips hoe je een rijpe avocado van een onrijpe kunt onderscheiden, kun je er natuurlijk ook terecht voor een lekker kopje koffie. The Backstage komt schuin tegenover The Avocado Show in de Pijp. Nadat je je heerlijke gerecht met avocado’s achter de kiezen hebt, hoef je dus maar de straat over te steken om je eigen rijpe avocado’s in te slaan bij deze avocado-winkel om thuis deze avocado-pizza, avocado toast of een quesadilla met avocado  te maken.


Lees ook:

Zo heb jij altijd rijpe avocado in huis!

Minder vet in de nieuwe light avocado’s

Avocado’s? Slecht voor het milieu?