De meeste mensen nemen aan het eind van het jaar nog even een bezoekje aan de schoonheidsspecialist, en dat is niet zo gek. De specialisten geven ons iedere keer weer een prachtige update. Zijn het niet de wimpers of de wenkbrauwen dan zijn het wel de nagels of de huid. Er is geen ontkennen aan: we houden van de schoonheidssalons, en stiekem werkt het zelfs een beetje verslavend. Wij hebben de fijnste schoonheidssalons in Amsterdam voor je op een rijtje gezet. 


De fijnste schoonheidssalons in Amsterdam:

Beauty Bewust

Beauty Bewust heeft als missie om zo milieuvriendelijk mogelijk te ondernemen. Dit doet ze door met natuurlijke, organic en biologisch afbreekbare producten te werken, zoals skincare van het emerginC. Beauty Bewust wil beauty behandelingen meer diepgang geven en vanuit een holistisch perspectief benaderen. Bij deze salon staat ontspanning, huidverbetering en persoonlijke aandacht dan ook voorop. Het idee van schoonheid is hier ‘keep it simple’, gezond voor de huid én het milieu.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Schoonheidspecialiste Sarah (@beauty_bewust) op

Adres: Oostzaanstraat 128, 1013 WN Amsterdam

Sense Beauty & Lifestyle

Bij Sense Beauty & Lifestyle kun je niet alleen terecht voor een spraytan, maar ook voor een fijne pedicure of een lash lift. Als je een echte skincare-freak of clean beauty fan bent, kun je zeker je hart ophalen bij Sense Beauty & Lifestyle. Ze werken namelijk met de fijnste producten en zorgen er altijd voor dat je met een lach de salon uit loopt. Superhandig: dit is de enige salon in Amsterdam waar je geen afspraak hoeft te maken!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SenseLifestyle (@senselifestyle) on

Adres: Nieuwezijds voorburgwal 103hs, Amsterdam

IT’S A BEAUTY AFFAIR

Voor als je nog op zoek bent naar een hippe schoonheidssalon die écht met de tijd meegaat, is IT’S A BEAUTY AFFAIR misschien wel wat jij zoekt. De salon is gevestigd in de Pijp waar je onder handen genomen wordt door een team dat verstand heeft van beauty, hair en nails. IABF weet précies wat jij nodig hebt en werkt ook met een collectie van fijne producten. Daarnaast is het altijd gezellig in de salon en kun je niet wegkijken van het leuke interieur. Snel eens langs gaan dus!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IT’S A BEAUTY AFFAIR (@beautyaffair.amsterdam) on

Adres: Van Woustraat 197, Amsterdam

MJ Amsterdam

Met een adres in IJburg en op de Ceintuurbaan is MJ Amsterdam een populaire spot voor de dames om af en toe eens langs te gaan. Dat is niet zo gek, want de schoonheidssalon heeft al eerder een Award gewonnen voor hun goede werk, dus ze weten als geen ander hoe ze jou moeten verwennen. De salon heeft gemiddeld wel 300 (!) behandelingen per week, maar weet gelukkig altijd voor iedereen een gaatje vrij te maken. Kom dus gerust eens een keer langs!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MJAMSTERDAM Beautysalon (@mjamsterdam) on

Adres: Pampuslaan 27 – 29 & Ceintuurbaan 201, Amsterdam

Madesalon

Ben jij al honderden salons afgegaan maar heb je nog geen één kunnen vinden waar je thuis komt met een gladde en egale huid? Dan is Madesalon misschien wel de perfecte plek voor jou. Het team is gespecialiseerd in skincare en weten altijd raad, met welk huidprobleem je ook rondloopt. De schoonheidssalon heeft ervaring met huidverjongering en verbetering. Hmmm, interesting. Het fijne aan Madesalon is, is dat je tijdens de afspraak eerst even samen met de schoonheidsspecialist gaat zitten en overlegt over wat handig is. Zo ben jij ook goed op de hoogte van alles, en kunnen jullie allebei met een gerust hart beginnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MADESALON (@madesalon) on

Adres: Kinkerstraat 380, Amsterdam

Beauty By Megan

Bij Beauty By Megan kan je van al-les laten doen: van je haar tot je nagels, en zelfs waxen en sugaring zijn hier populaire behandelingen. Laat je lekker in de watten leggen door de eigenares Megan en maar er een lekker selfcare dagje van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B E A U T Y B Y M E G A N (@beautybymeganguy) on

Adres: Overtoom 250, Amsterdam

Zie ook

Dit zijn de 6 fijnste schoonheidssalons in Amsterdam

Hoe je een lange treinreis verandert in een ontspannen selfcare moment

Dit zijn de 6 fijnste schoonheidssalons in Amsterdam

Deze 6 selfcare apps helpen jou de beste versie van jezelf te zijn

Dit zijn de 6 fijnste schoonheidssalons in Amsterdam

Natuurlijk beauty ingrediënt: kokosolie

Dit zijn de 6 fijnste schoonheidssalons in Amsterdam

Alles op een rijtje voor een 100% natuurlijke huidverzorging