Woon jij in Groningen en overweeg je om aan yoga te beginnen? Lees dan snel verder. Wij hebben namelijk de 5 beste yoga studio’s van Groningen voor je op een rijtje gezet. In een drukke stad als Groningen ben je zo nu en dan wel toe aan een beetje rust. En wat werkt er nou rustgevender dan yoga? Haal die yogamat maar uit de kast, want dat wordt hollen naar één van deze heerlijke yoga studio’s!


Buddha Balance

Bij Buddha Balance bieden ze groeps- en privélessen aan. De prachtige studio straalt één en al rust uit en dat is natuurlijk niet te missen in een yoga studio. Of je nou ervaring hebt of niet, iedereen kan terecht bij Buddha Balance. Ook wordt er extra aandacht aan je besteedt als dit je eerste keer is. Heel fijn, want anders heb je geen idee waar je mee bezig bent.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Buddha Balance (@buddha_balance) op

Adres: Noorderhaven 27-1, Groningen

Open Yoga

Open Yoga in Groningen heeft voor ieder wat wils. Of je nou een ervaren yogi bent of dat het je eerste keer is: bij Open Yoga kunnen ze je helpen. Ook hebben ze een ruim aanbod aan lessen en workshops. Zo hebben ze actieve en rustige yogalessen, maar ook lessen voor mensen met angst en depressie, mensen met blessures en zelfs Hot Yoga. Dit is een les op 35-40 graden onder een infrarood verwarming.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Open Yoga (@openyogagroningen) op

Adres: Zuiderkerkstraat 10, Groningen

Rhodes Selhorst Yoga

Deze yogastudio heeft wel een heel unieke locatie: namelijk de puddingfabriek. De lessen worden verzorgd door Rhodes Selhorst. Zij geeft les in verschillende soorten yoga en heeft al veel ervaring. Nog een voordeel: dit yoga atelier, zoals Rhodes dit noemt, ligt midden in het centrum van Groningen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yoga Groningen (@yogagroningenpuddingfabriek) op

Adres: Puddingfabriek, Groningen

Happy Yoga

Bij Happy Yoga bevind je je in een oase van rust. Bijzonder, want het ligt midden in hartje Groningen. Heerlijk als je even wil ontsnappen van alle drukte in Groningen. Bij Happy Yoga geven ze lessen en workshops in een prachtige studio.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Happy Yoga (@happyyogagroningen) op

Adres: Oosterhamriklaan 261A, Groningen

Yoga Under Construction

Naast yogalessen geven ze bij Yoga Under Construction ook lessen in pilates. Bij deze studio gaat het erom dat je even een moment voor jezelf pakt. Heerlijk toch? Ook hebben ze de les Dynamic Flow. In deze les zitten de beste bewegingen van Yoga, Tai Chi en Pilates. Dus mocht je niet kunnen kiezen, dan is het probleem hierbij opgelost!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yoga under Construction (@yogaunderconstruction) op

Adres: Damsterdiep 49-53, Groningen

Lees ook

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Groningen

Dit zijn de verschillende yogastijlen uitgelegd

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Groningen

Hatha Yoga: wat is het?

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Groningen

Hoe yoga mentale gezondheid verbetert